top of page

HISTÒRIA I ARRELS

Ca Nàssio és el perfecte exemple de com un negoci arrelat i tradicional s'adapta i creix amb el pas dels anys, evolucionant sense deixar de mirar als seus orígens de forma agraïda. Lluny queden ja els seus inicis com a ultramarins fundat en 1886, però encara se senten en l'espai on hui ens assentem, el mateix lloc en el qual el nostre besavi, Ignacio Guillem Lluna (Nàssio), fundaria tota una institució observada per 135 anys d'història d'Aldaia i el seu carrer Major (abans de 1978 coneguda com a carrer dels Màrtirs). Hui Anna Folgado Ros és la responsable de continuar el llegat.

Ca Nàssio, fundador y actual propietaria

Lloc de venda de petroli i pinso, de corda de boga i sabatilles d'espart, Ca Nàssio va evolucionar com a ultramarins a mitjan anys seixanta. I les seues prestatgeries es van omplir de sucre, safrà, sal, pernil, formatge, fruita i verdura, a més del petroli i el café que continuaven venent-se en l'establiment. Ultramarins, quiosc de premsa, regals per a comunions, noces i batejos, pirotècnia de consum. La vida va anar donant-nos motius per a la reinvenció.

WebCaNassio (9).jpg

La lluita per no tancar el negoci dels nostres pares, així com les noves idees i les ganes de generar una imatge única, intransferible i definitòria porten una transformació al que hui és Ca Nàssio, la qual començaria l'any 2013, inaugurant-se la nova botiga al juliol de 2014.

WebCaNassio (14).jpg

L'especificitat de la qual fem bandera ens ha reportat tant la satisfacció d'una clientela que troba tracte pròxim, producte de primera qualitat i autenticitat, com una notable repercussió en la premsa en l'àmbit local i provincial amb articles i ressenyes.

WebCaNassio (5).jpg

I què és Ca Nàssio? Principalment un lloc de trobada de tota la Mediterrània on el producte de proximitat, artesà, té el seu lloc de preferència. Cerveses, vins i caves, melmelades, vinagres. Tot producte exclusiu i d'àmbit pròxim, ja que una de les característiques que ha de tindre per a ser a la nostra casa és que no tinga presència en supermercats i grans superfícies. I que siga autèntic, perquè solament l'autèntic té el seu lloc a la nostra botiga. El producte d'autor, artesà i de qualitat, gourmet i ecològic, així com vegà, té cabuda en la nostra oferta.

WebCaNassio (2).jpg

Ca Nàssio és autenticitat, tradició, sabor i color.

Ca Nàssio és el Mediterrani en tota la seua essència.

​“Sine amicitia, vita esse nullam” (sense amics la vida no val res)

Contact
bottom of page